Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Romantika

 

A hátam borzong ettől a szótól, tegnap meg is volt az első igazi nagy vitánk erről B.-vel (akivel pár hete megy az ismerkedés). Ő szerinte mint az átlag nők szerint a romantika az fontos, gyertyák a kád szélén habfürdővel, egy szál virág meg a többi nyálas buziság, és őt zavarja hogy még semmi ilyennel nem leptem meg. Csak szerintem a nagy büdös lófaszt?! Bárki meg tudja venni pár száz forintért, semmi erőfeszítésbe nem kerül, értéktelen, személytelen szarság. De a nőknek ez kell, ez a romantika. Zs. pont ezzel fogott meg, nála a romantika teljesen mást takart. Reggel 7kor buli után még elmentünk reggelizni, piacra, röhögcséltünk, leültünk, röhögtünk az embereken akik akkor mentek dolgozni, aztán magunkon röhögtünk hogy miket csináltunk este, és ott volt a pillanat, lehet csak szerintem, de romantikus volt, utána együtt aludtunk egész nap együtt szenvedtünk az ágyban másnaposan, összebújva, és kurva jó volt. Vagy az amikor két ember úgy szökik be egy elhagyatott épületbe, mozgásérzékelőket kijátszva, és életveszélyes útvonalon szökik fel az épület tetőterébe, hogy onnan hajnal 2kor összebújva a város fényeit nézze, meg közbe lefele hogy mikor érnek oda a kékek és törik meg a pillanatot és kénytelen vagy kibaszottul futni. Ez maradandó emlék, és kibaszottul romantikus, és évek múlva is emlékezni fogsz rá, nem úgy mint 4 szaros mécsesre a kád szélén, vagy egy csak úgy kapott szál virágnak, vagy egy pohár borra a város egyik legdrágább éttermében, mert ezeket akármelyik retardált szar megveheti, és fogalmam sincs hogy ebbe mit ehet egy nő. Sose fogom megérteni a nőket komolyan.

0 Tovább

Szex

Miért kell egy nőnek 1-2 hét után olyan dolgokat mondania egy kapcsolatról amik nem valósak? Sose vonzódtam így senkihez, senkivel nem volt ilyen jó soha az ágyba, akkora vagy amikor szexelünk úgy érzem megint elvesztem a szüzességem és a többi, De tegnap jött a csúcspont: veled volt életembe először orgazmusom.
Ha egy nő vonzódik valakihez, ott próbálja megfogni ahol tudja, ha nem bókolsz, nem dicséred. A képlet elég egyszerű: a nő vonzódik a férfihoz, nem kap visszautaló jeleket így úgy próbál meg kapaszkodni ahogy tud. Az előzőleg állított lányról van szó, akivel ismerkedem és kurva sok időt töltünk együtt. Vannak dolgok amik zavarnak, de egy nő sem tökéletes, vagy elfogadod a hibáival együtt, vagy továbblépsz. Én jelen pillanatban pont a hibáit próbálom megkedvelni. Van az hogy például kurva sokat tud beszélni, kibekúrt sokat...Nem tudok egy sztorit végigmondani anélkül hogy ne vágni a felénél a szavamba és kezdene bele egy félérdektelen történetbe ami kb. csak félig kapcsolódik oda. Ezzel már úgy félig meddig kibékültem mert azért aranyos meg minden még ha néha túlzásba is viszi.
De azt hiszem ez a szex téma mindent überel. Kezdődött azzal hogy az első pár alkalomnál a szexnél mindig nehézkesen indult a dolog, alig fértem be, és azt mondta mindig hogy akkora vagyok, hogy amikor lefekszünk, minden alkalomnál olyan mint ha elvesztené megint a szüzességét. Tudtam hogy faszság, csak próbál magasztalni, dicsérni, megfogni ezzel, hogy az egómat növelje és ezáltal magához láncoljon hogy én milyen jó vagyok neki. De a tegnapi szex történelmet írt azzal, hogy azt mondta életében először volt orgazmusa. Faszság, egy gyors menet volt csak, ilyen "aludjunkjobbat" szex. Annyira irritál hogy ilyen nagyon mély kamukkal próbál magához láncolni, hogy azt hiszem ezek az indokok lesznek a szakításhoz vezető dolgok. Engem ez nem fog meg, sőt....

Másrészt L. itthon volt szombat este, és bulizni voltunk. Van egy csodás lány akit nevezzünk K.nak. Ez a lány az a fajta aki rettenetesen buta, és középátlagos, DE nagyon szépnek és intelligensnek tartja magát. Kurva szar felállás. K. nagyon keresi L. társaságát, most is ott volt, de már látja hogy én mennyire bírom őt. Előzőleg amikor egy helyen buliztunk, próbáltam beszélgetni vele, és felmérni hogy mennyire buta, és mennyire van ezzel tisztában. Így alakult ki az alábbi párbeszéd:
K: hát én ne tudnék főzni, falusi lány vagyok
én: igen? és sertészúzából te milyen kaját csinálnál?
K: hát pörköltet mi mást (bazd tarkón magad akkor egy péklapáttal te állat)
én: és köretnek mit adnál mellé?
K: tarhonyát
én: és a tarhonya fű, fa vagy cserje féle?
K: nem tudom, nem értek hozzá.
én: hát látom a főzés tényleg megy, elég jó alkatod van sportolsz valamit?
K: kéziztem (fogalmam sincs mit mondott, valamilyen sportot mondott, de épp magamban fulladoztam hogy ekkora fasz nem lehet) régebben, de már nem
én: azt nem vágod véletlen hogy egy vízilabda meccs hány negyedből áll?
K: fogalmam nincs nem szoktam nézni.
én: és egy kézi meccs hány harmadból áll amúgy?
K: már nem emlékszem, évek óta nem játszottam,


Bazd meg magad, ott hagytam a picsába, már nem tudtam röhögni, ez már sok volt nekem....

 

0 Tovább

Rakd ki facebookra hogy dugtatok!

Eltűntem pár napja, pörögnek az események. Egy hete megismerkedtem egy lánnyal, nagyon szép, intelligens, egyedül él és dolgozik, barista és újságíró. Nagyon tetszenek bizonyos dolgok benne: hogy vezéreljen a mosolyával és a nézésével,  a dolgokhoz való felnőttkénti hozzá állása, tudja mikor mit mondjon és mikor hallgasson, hagyja hogy én döntsek és irányítsak, de közben mindig ő manipulálja a dolgokat ahogy ő épp legjobbnak látja, én meg persze eljátszom azt hogy mindezt észre se veszem. Ötödik napja már hogy minden percbe együtt vagyunk, mióta megismerkedtünk, kicsit soknak is találom néha, most is csak azért tudok írni mert be kellett mennie délelőttre dolgoznia.
Iszonyatos vágy van köztünk, folyamatosan szétszedjük egymást, teljesen mindegy hogy épp a liftbe kap el vagy a konyha asztalon. Na de hát már itt is kezdődnek a problémák minden jó ellenére, 3 nap után kirakta a nagyszerű szenny közösségi oldalra hogy kapcsolatban van... És hát amikor közöltem vele hogy én még biztosan nem fogom kirakni, abból elég komoly beszélgetés lett hogy miért is nem rakom ki.

Elmagyaráztam neki hogy nekem ehhez nagyon sokat kell mutatnia, nem tudok bízni csak úgy vakon az emberekben, túl jó emberismerő vagyok ahhoz, túl sok szart kaptam már nőktől ahhoz hogy csak így 3 nap után azt tudjam mondani hogy igen, egy pár vagyunk. Nem, és nem is érdekel hogy bántom meg ezzel, tényleg nagyon jó minden, de nekem ismernem kell, tudnom róla mindent, mielőtt elismerem társamként, és hűséget fogadok.
És szerelem nélkül nem is fogom kirakni. Azt akarom hogy meg se forduljon más a fejében, és viszont én is így legyek vele, ne érdekelje más, zúgjunk egymásba, és vakon csináljuk együtt az őrültségeket. Nem akarok csak azért belemenni egy kapcsolatba mert félek egyedül lenni. Arról nem is beszélve hogy a szingli élet azért valljuk be, kurva jó ahhoz hogy egy elfogadási kapcsolatért félrerakjam, ha nem leszek szerelmes akkor viszont látásra, kurva jó a szex, kurva jól érzem magam vele, de ha nem lesznek érzelmek, akkor igenis folytatom a szingliség elég jó kis életét.tumblr_ngjs72kynq1rhwnu7o1_500.jpg

0 Tovább

betegesen kapcsolatra vágyók


Van egy lány, akivel már elég régóta vannak össze-össze kavarodásaink, és elég jó játéknak tűnt amit csináltunk, de ebben az összejárós dolgokban valaki mindig sérül, legtöbbször a nők.
A lányt, akit nevezzünk S.-nek (de nevezhetném F. mániásnak is) pár évvel ezelőtt ismertem meg úgy, hogy egy barátnőm legjobb fiú barátjának a barátnője volt. Miután majdnem egyszerre szétmentünk mi is és ők is egymással, elég rövid időn kiderült hogy ő neki az is rájátszott a szakításra ,hogy betegesen vonzódott hozzám szexuálisan. Nem kezdtem semmit az infóval igazából, de minden évben van vidéken egy 3 napos házibuli, folyóparton, egy 3 szintes nyaralóba, ahova szinte 5 éve már mindig hivatalos vagyok, és hát ő is megjelent. Az alkohol kihozta az érzéseket belőle, kellő piamennyiség után az éjszaka közepén már a vízbe voltunk meztelenül, jött minden magától,még 2 óra múlva is a parton keféltünk, de még vissza fele sétálva a nyaralóhoz is berántott egy idegen ház mellé, hihetetlen nimfomán volt. Rá kb. 1 hónapra írt, hogy jó lenne megejteni azért még egy ilyet, haveromtól elkértem a nyaralójuk kulcsát, gondoltam tökéletes hely így szeptember elején éjszaka már nincs akkora mozgás. Így is lett, 2 üveg finom bor után szanaszét szedett, már úgy éreztem borogatásra van szükségem, brutál volt.

Eltelt 2 év, és tavaly nyár elején írt hogy jó lenne találkozni, meginvitáltam hogy meló után jöjjön át, igyunk meg egy bort, dumáljunk, aztán reggel majd hazamegy busszal (gondoltam 1 üveg bortól megint úgy fogunk kefélni mint a nyulak). Este végeztem melóba, várt a ház előtt, feljöttünk, boroztunk, lefeküdtünk aludni úgy hogy nem történt semmi, csak ilyen barátinak tűnt nekem az egész, majd egyszer csak azt veszem észre hogy rám mászott. Olyan éhes volt mint soha, 3 hétig volt varas a hátam úgy szétkarmolt,  hát ezek után kurva jót aludtam, reggel elment, és még aznap írt, hogy igazából ő elég régóta szerelmes belém. Megmondtam az őszintét hogy nem is ismer, és ezek alapján kétlem hogy szerelmes lehetne, meg hát én úgy is nézek csak rá mint egy jó szexre, nem érzek iránta semmit sem. De hogy ő már annyira vágyik végre egy jó kapcsolatra, és ő tudja hogy én ezt mennyire meg tudnám adni neki (igen hogyne, pár ilyen iszonyatos kefélés után, ha csak arra használod, egy férfi biztosan úgy fog tekinteni rád mint egy kapcsolatra aranyom...). Mondtam neki hogy felejtsük el ezt az egészet, ne találkozzunk többet ha tényleg így gondolja, mert nekem a szexnél kimerült kettőnk kapcsolata...És ekkor jött a fenyegetőzés: Ha nem vagy hajlandó esélyt adni se a dolgoknak, akkor én el fogom terjeszteni hogy te megerőszakoltál, és tönkreteszlek, mert nem teheted ezt velem. Na mondom gyönyörű kifogtam egy aberrált beteges hülyét, ez hiányzott csak a nyakamba, magához édesget egy-két jó keféléssel, utána ha többet akar és te nem, akkor egy aberrált fasz lesz. Elég gyorsan lerendeztem a dolgot, elmagyaráztam neki hogy egy buta kis hülye, és ha ilyeneket hallok vissza magamról akkor a rendőrségen találkozunk rágalmazás miatt, aztán a hazugságvizsgáló eldönti hogy én erőszakoltalak meg vagy te vagy betegesen faszmániás.... Hál'isten azóta se keresett. és még nem hallottam szép történeteket magamról....
tumblr_ngff5zlajj1qa42jro1_500.jpg

Azóta sincs kapcsolatban... Most akkor tényleg szerelmes volt, vagy csak nem talált még akkora faszt, akit így meg tudott volna fogni?

0 Tovább

félrelépve


Bizonyára az jött le eddigi sztorijaimból, hogy hímsoviniszta, nagyképű, folyamatosan félrekefélő igazi köcsög vagyok. Nos, vannak bizonyos nézőpontjaim. Elsősorban: maximálisan imádom a nőket, imádom a manipulatív kis játékaik, a szeszélyeik, de még azt is ha rossz kedvük van, mert olyankor az arcukra van írva hogy utálják a világot, egyszerűen csak azt hogy vannak. És pontosan ezt is keresem egy nőben, manipulálja a körülötte lévő embereket úgy, hogy azok észre se vesznek belőle semmit, magával a természetével, a nőiességével, legyen szeszélyes, kiszámíthatatlan, nem kell senkinek egy szürke kisegér.
Soha, semmilyen körülmények között nem lennék képes megcsalni egy nőt. Az első nagy szerelem is pont így ért véget, az egyik barátomnak hitt emberrel csalt meg, kiborulásában lekapta. Pontosan tudom milyen érzés, és ha már belemegyek egy kapcsolatba, azzal maximális hűséget fogadok, és vagyok annyira gerinces, hogy nem lépek félre!
Ez egy nagyon kemény játék szabályom egy kapcsolatban, ehhez olyan szinten tartom is magam hogy ebből már voltak kínosabb szituációim.
tumblr_nbm6tupfpx1r73mlvo1_500.jpgMegismerkedtem egy lánnyal, egy sörözgetős, dumálgatós estén egy társaságba keveredtünk, elég gyorsan tisztázódott hogy több mint erős szimpatizálás van egymással szembe, így másnap már kettesben is találkoztunk. Van mindenkinél azt hiszem egyszer egy olyan pont, amikor nagyon szimpatikus neki egy lány, viszont is meg van a dolog, de érzelem nincs felé.  És hát bár  a lány felől voltak érzések, arra jutottam, hogy ha belevágok, és adok egy kis időt a dolgoknak, előjöhet az a bizonyos szikra, hát legyünk egy pár. Egy hét után lefeküdtünk, nagyon jó volt, bírtam minden téren, maximálisan jól éreztem vele magam, de az a bizonyos szikra sehol... Egy elég bölcs családtagomnak meséltem is a történetről, és közölte hogy hagyjam ott, mert tapasztalt vén róka ő már, várhatok örökre, de soha a büdös életbe nem fog eljönni az a bizonyos szikra, ha első látásra nem volt ott! Teljesen igaza volt, újabb 1 hét telt el, már rohadt szarul éreztem magam emiatt, nem éreztem emiatt jól magam a társaságában. D. aznap hívott, van egy jó házibuli este ,kötelező! úgy voltam vele hogy elég szarul érzem magam emiatt az egész miatt, hát majd ott jól kitombolom magam. Iszonyatosan berúgtunk,mire útrakeltünk hogy gyerünk bulizni...A részeg szokásomhoz híven kihozta belőlem az őszinteséget, ment az sms szegény csajnak: "Hát most kicsit berúgtam, nem tudnék hűséges maradni, hagyjuk ezt az egészet, puszcsi" :D ( amikor fél óra múlva kicsit józanodtam, rájöttem mekkora fasz voltam, szóval fél óra múlva az sms elküldésével már otthon voltam) . Hát most jót röhögök már ezen, de tényleg ezt éreztem, és bár nem akkor és ilyen formában kellett volna szakítanom, de az alkohol elég gyorsan kihozta belőlem. Aki beleszeret ebbe a lányba maximálisan tökéletes pár lehet számára, sőt nekem is az lehetett volna, ha éreztem volna valamit. Kérdem én, mi jó van abban, hogy nap mint nap olyan párok sokaságát látom facebookon, az utcán, vagy ismerősi körben, ahol szerelem halvány szikrája sincs? Mi értelme van úgy együtt lennetek? Nektek ez a boldogság, vagy csak szimplán féltek az egyedülléttől? Akinek nincs elég ereje egyedül lenni, az megelégszik egy szerelem nélküli kapcsolattal is!

0 Tovább

HTML

Miért nincs barátnőm?

blogavatar

Hogy nem jártam anyátokkal. Amennyiben fejed adod eme blognak elolvasására, ajánlatom hogy kezd a legvégéről, másképp sok minden homályos lesz.

Utolsó kommentek