Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

óvatosan!


Mindig megtanulom a leckét, csak túl gyorsan elfelejtem: ne hagyd hogy a farkad irányítson, attól hogy nem a fejedben van a vér pár pillanatra, még gondolkozz kicsit. L.-el elmentünk bulizni, de már hetek óta nem feküdtem le senkivel, gondoltam itt az alkalom, felszedek valakit, hazaviszem, aztán alszok egy jót. Bulizgattunk és eldöntöttem hogy az első lány aki leadja a jeleket, azonnal rámegyek. Nem telt el sok idő, egyre közelebb jött hozzánk egy csaj, elkezdődött a táncolgatás, rá 20 percre már a dohányzóba dumáltunk. Elmondta hogy 1 héttel ezelőtt már látott és figyelt egy másik szórakozóhelyen, de hiába közeledett én észre se vettem (céges buli volt, úgy berúgtam hogy az orromig nem láttam, nem hogy őt, de még kevesebb alkoholnál se biztos hogy észre vettem volna, most is csak a kanosságomnak köszönheti hogy feltűnt). 1 óra múlva már úton voltunk hozzánk, közben masszív szófosása volt, épp fényezte magát hogy ő mennyit dolgozik, meg hogy ő nem olyan lány, szóval ne számítsak semmire ( ja hogyne egyik se olyan lány), meg hogy milyen jó hogy észrevettem.

Reggel 5kor ágyban vele, jött a klasszikus nézzünk meg egy filmet, onnan már úgy is egyenes út a szexhez. Így is lett, a kavargatás elfajult, jött volna a lényeg, majd benyögte hogy most nem lehet mert megjött neki, ezért most legszívesebben öngyilkos lenne. Válaszom tömör és lényegre törő volt : hát ez szopás. Nevetett, mondom nem-nem ez tényleg szopás, de nagyon nem kellett győzködni, rántotta le rólam a gatyát. Elvoltam, hagytam hogy 3x elintézze a dolgát, majd elaludt, na eljött az én pillanatom, felöltöztem, lementem a boltba (itt már reggel 8 körül jártunk), ittam egy kávét, kajáltam, cigiztem egyet, majd felmentem, felkeltettem és  mondtam neki hogy azért mielőtt én is elalszok még egyszer elrendezhetne. Utána lefeküdtem én is, aludtam 1  órát, felkeltem, udvariasan  főztem neki egy kávét és kimentünk az erkélyre, gondoltam megisszuk aztán elzavarom és fetrengek egész nap.
1 óra 49 percig masszív szófosása volt, anélkül hogy közbekérdeztem volna vagy kérdően néztem volna, az órámat néztem percenként olyan fejjel hogy bazdki hagyd már rá. Körülbelül 5 percenként mondtam neki hogy mennem kéne tusolni, mert be kell mennem munkahelyre összeírni a rendelést, és kurvára bent kéne már lennem, de magasról leszarta, épp minielőadást tartott a tyúkszaros kis életéről.
Na itt jött a lényeg a beszélgetés (ő beszélt csak, szóval erős jelzés) vége fele, megszólalt: imádom az apukámat (nabazdmeg ki gondolta volna, hogy apakomplexusos vagy). Csak hát nagyon rég nem látta szegényt... Mondogatom magamban, ne szólalj meg bazdki, ne érdekeljen miért nem látta, újabb 1 óráig beszélni fog, kussolj, meg ne szólalj, és kicsúszott a kérdés: Miért nem láttad? Na bazdmeg hülyegyerek ezt jól elintézted magadnak, minek kellett megszólalni, áhh. Jön a válasz: Gyilkosságért ül...
Ó istenem miért?:D Érzékem van kifogni a gyökerebbnél gyökerebbeket, de ez azért már egy más kategória, meg se mertem kérdezni hogy miért ül, lehet egy fiú megfektette, és soha nem hívta fel utána :D.

2 hétig írogatott, felkeresett a munkahelyemen, soha többé nem akarom látni, így is lehet ha az apja egyszer szabadul, én leszek az első a listáján, ki tudja milyen flúgos családba nyúltam bele.

10922731_10203820001762058_3276720386552870529_n.jpg

0 Tovább

gone girl

gone-girl-01_1485x612.jpg


Miért olyan vonzó ez a nő számomra (Gone Girl c. film, aki nem látta sürgősen pótolja szerintem) ?! Nem hisztizik, durcázik, egy igazi ízig vérig nő, na jó persze, kissé beteges (na jó nagyon), de manapság annyira kevés már az igazi nő...
Egy férfi (nem ennyire beteges formában) de erre vágyik valamilyen szinten, hogy hiszti és egyéb gyerekes faszságok nélkül, egy olyan nő legyen mellette aki mellett esze ágában sincs másra gondolni. Hova lettek a rafinált, igazi nők?

0 Tovább

Apukám megcsalja anyukámat 4 éve, de nagyon imádom a kis cuki apukámat mert fizeti az egyetemet


Utálom az összes hipster, öntelt, air-maxos apuci pici egyetemista lányát. Egyetlen dologra jók, alaposan szétkefélni, utána elküldeni őket haza.

"Apukám 4 éve csalja anyukámat, de nagyon imádom őt, mert azt mondta teljesen mindegy hányszor bukok meg, amíg egyetemre járok, ő fizeti a tanulmányaim. Gazdagok vagyunk, mert apukámnak építési vállalkozása van, így igazából könnyen tudja fizetni, mert annyira geci ostoba vagyok hogy államira fel se vettek testnevelés szakra, csak fizetősön, de így is alig bírok bent maradni, de könnyű lesz az életben, mert kibaszott szép vagyok, és majd fogok egy pénzes pasit."

Na jó persze a szöveg második felébe én rondítottam bele, de valóban nem államin van, és gyakorlatilag ezeket mondta szépen fedve, mosolyogva, mert annyira sötét hogy fel se fogja mit mond szerintem.
Ja a legjobban az a szöveg tetszett, hogy neki senki ne mondja hogy nem tudja mi a kemény munka, mert nyáron dolgozott 2 hónapot! Annyira mondtam volna neki hogy te cukifalat, havi 280 órát dolgozok, és szeptembertől egyetemre járok ennyi munkaóra mellett !államira, nem apuka, nem anyuka fizeti, te szerencsétlen, magamat tartom el, egyedül élek, és még csak nem is kibaszott levelezősre megyek te hülye kis elkényeztetett picsa. huhhh...

Haverommal voltam bulizni és ott volt újdonsült barátnője, akinek a barátnője volt eme nagyszerű lány. Beletelt vagy 1 órába míg rám nem mozdult, szerintem annyit is alig bírt várni, de ennyit azért illik hiszen ő "nem olyan lány"! :D

Sajnáltattam magam minimum 10 percig hogy megint egyedül kell aludnom otthon, és hogy milyen magányos az életem, annyira vágyok már hogy egy barátnő mellett ébredhessek, nem is kellett több, bőven elég volt hogy beadja a derekát és rávegyem hogy ott aludjon.
Természetesen semmi más célom nem volt vele, csak hogy megfektessem, utána pedig sétáljon haza, ne is aludjon itt, csak tegye szét a lábát és húzzon a picsába, mert az ilyennel nekem semmi célom nincs.

De nem került rá sor! Van az a pillanat, amikor megkérdezem magamtól: ér nekem ennyit egy dugás? Mondtam neki hajnal 3 órakor, hogy nekem tipli van, fáradt vagyok, dolgoztam, berúgtam, nekem mára ennyi volt, lépek, Erre jött nekem hogy maradjunk már még 15 percet mert "táncizni" akar még.....Na ez volt az a szó amitől körülnéztem, néztem hogy nem e valahol van egy kés hogy átnyomjam a torkomon, mert meg akarok halni. Annyira tipikus, sekélyes, cuki-muki vagyok kislány volt amivel az ostobaságát próbálta ellensúlyozni, hogy attól már okádnom kellett. Mondom neki nem bocsi, én mentem, ha jössz jössz, ha nem hát nem. Erre megfenyeget a kis hülye picsa, hogy "ha most elmész, akkor engem soha többet nem látsz!".Adtam egy puszit az arcára és mondtam neki hogy akkor örültem hogy megismertem, de szerintem lesz pár év mire feldolgozom ezt a tragédiát...Off: hazafele telefonom nyomkodtam, véletlen megnyitottam a Zs.-től kapott régi smseket, elrántott az ideg, egy kuka bánta, egy police lőtte le a bulit :D


sex-next-exit-header.jpg

0 Tovább

az a bizonyos szótár


Nap mint nap megkapom: bunkó, köcsög. Hogy miért? A lehető legnyersebben tálalom és legőszintébben ami az eszembe jut.

 

Normál ember: Nálam:
Lehet hogy nem túl előnyös ez a nadrág. Kurva nagy a segged.


Mindig is az undorítóan nyers őszinteségem volt nyerő a nőknél. Sose azért vittem ágyba nőket, mert kedves vagy cuki, vagy aranyos voltam,vagy mert olyan hűde helyes lennék, de még csak kigyúrva sem vagyok, sőt sörhasam van. Aki csúnya az csúnya, aki büdös az büdös, a ribancot nevezhetjük sűrűn baszott hercegnőnek, attól még ribanc marad, felesleges szépíteni a tényeken.

Körülbelül 3 hónapja is így történt, amikor L.-el iszonyatos állapotban, közöltem bemutatkozás nélkül egy lánnyal, hogy legszívesebben egész éjszaka kefélném...Keféltem, túl részeg voltam, kurvára nem az esetem, másnap reggel úgy égtem mint a rongy. SOHA ne csajozz túl részegen! Ha elérted a túl sok szintet, tombolj, bulizz, de felejtsd el a csajokat, mert ha az alkoholtól nem látsz könnyen hazavihetsz olyat akit kurvára megbánsz! :D
 tumblr_nhiwafbkyg1rcf4rko1_500.jpg

Azóta is követ...nemár....

0 Tovább

fesztivál után 1 héttel

Mindenkinek van legalább 1 olyan szingli barátja, akivel ha belép egy szórakozóhelyre, vagy buliba, mintha a homlokukra lenne írva a párosoknak "szinglik vagyunk, hódítani jöttünk". Hát nekem is van ilyen barátom, iszonyatos párost alkotunk, ha vele megyek bulizni, történés nélkül nem ér véget az este. Szóval a fesztivál után 1 héttel járunk, ez a kedves barátom akit nevezzünk L.-nek rábeszélt hogy menjek le vele gólyatáborba, jött minden magától, gyűltek a telefonszámok.
 
L. nem normális....mindig kitalál valami hülyeséget, itt is megvolt, menjek oda egy vadidegen lányhoz, ha 10 percen belül le tudom kapni, dupla viszkit kapok. Nem volt nagy feladat, csak jól végig kellett gondolni kihez megyek oda. Ment a marhulás, sorba mentünk oda a lány csoportokhoz, az egyiknek még a szalmakalapját is megkaptam egy pusziért cserébe.

Megjelent a nagy Ő, nevezzük továbbiakban Zs.-nek, buli vége, szétoffolt hogy ott van, elbaszódott a kedvem, már nem volt jó. 1 óra múlva csörög a telefon Zs. hív, síros hangon, hogy a lakótársa benyögte hogy totál szerelmes belé, könyörög hogy kísérjem haza....Én marha L.-t és 2 csajt ott hagyva, akiből az egyik szét volt folyva tőlem, egyből rohantam hogy hát majd én megvigasztalom meg hazakísérem.

Hazakísértem, lebaszott hogy miért nem vagyok képes úgy nézni rá mint barát, felkúródtam, felhívtam a csajt akit ott hagytam "Bocsánat hogy elviharzottam, gáz volt barátommal, nem mehetek anélkül haza hogy nem ismertelek meg jobban, úton vagyok vissza, találkozzunk, mert úgy érzem a sors akarta úgy hogy találkozzunk" Jajj istenem, minden nő szétolvad a sors szótól :DDDD

Hajnal 4re visszaértem, 6ra  az ágyambana csaj... Pár menet, alvás, csaj szerintem első látásra szerelmes, de tippre  a teljes nevemet se tudja (de sajnos kiderítette) ... Elzavartam egy kávé után, nézem a telefonom, 8 sms 20 facebook üzenet, Zs. írt hogy letilt mindenhol, ne beszéljünk, nem érdemel meg engem! :D vicces... azóta se beszéltünk egy szót sem, továbbra is le vagyok tiltva, de már nem is érdekel (hogyne érdekelne), mert mellette soha nem lehetnék boldog, meg fogom találni azt aki sokkal jobb nála!


10906535_847763725274615_5230308225460435125_n.jpg

 Azt hiszem jó ember vagyok....megtanítom ezeknek a lányoknak, hogy minden pasi egy köcsög!

0 Tovább

HTML

Miért nincs barátnőm?

blogavatar

Hogy nem jártam anyátokkal. Amennyiben fejed adod eme blognak elolvasására, ajánlatom hogy kezd a legvégéről, másképp sok minden homályos lesz.

Utolsó kommentek