Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

kezdjünk bele


Elsőnek egy olyan történetet választottam amely tökéletesen bemutatja milyenek a mai nők, hogyan lehet őket nem túl nagy erőfeszítéssel, a bemutatkozástól számítva pár óra alatt ágyba csábítani.

Szóval augusztus végén járunk, fesztivál a városban, de mivel anyagilag elég nullán vagyok, így úgy döntöttem 2 szabadnapomat itthon töltöm pihenéssel, amúgy is rám fér. Délután 2ig nagyszerűen ment a dolog, itthon cigizgettem, sorozatot néztem, kajálgattam, élveztem a szabadnapot. Jön az üzenet a nagy Ő-től (igen olyan is van, 7 éve vagyok reménytelenül szerelmes) hogy nem látott 2 hónapja, hiányzok, feljön kávézni mielőtt kimegy fesztiválozni. Kicsit összekapartam magam, feljött, kávéztunk beszélgettünk kicsit, próbáltam úgy nézni rá mint barát ( ja, hogyne, merthogy ő megbeszélte magával hogy legyünk azok) majd elment bulizni kb. 3 óra fele. Elkezdődött a kattogás rámjött az ideggörcs, ennyi volt az itthon ülés elég sürgősen szét kell csapnom magam hogy lenyugodjak. Eltelik kb. 3 perc jön anyámtól (édes drága egyetlen :D) üzenet, hogy egész nyarat végig melóztam, sehol nem voltam nyaralni, droid vagyok, tudja hogy szarul vagyok anyagilag, utalt pénzt a számlámra, húzzak bulizni. Hát nem is kellett több 1-2 telefon 4 órakor már a villamoson ülök letusolva megborotválkozva úton haveromhoz, irány bulizni. Alapozás a fesztivál melletti ligetben, 1-2 telefon közben, meghozták időközben a vip belépőmet hogy ne keljen végig várni a 3 órás sort, fél7re masszív részegség, 8ig lazulgatás, aztán irány be.

Bent egy-egy fény, 2-2 viszki, 2 üveg pezsgő de a másodikkal már a tömegben tomboltunk a kedvenc zenénkre. Iszonyatos tombolás, tömegre a pezsgőt, mert hát buli van :D. Csaj odajön hogy kurvára lelocsoltam a pezsgő rázással, hát mondom bocsi de gyere igyál kicsit kárpótlásul belőle... Száj kinyit csaj várja hogy öntsem a pezsgőt a szájába, hát hogyne úgy locsoltam végig a mellét hogy öröm volt nézni. Jobbnak látta megfordulni és tovább állni. Megfektethető lett volna, már csak az iszonyatos bunkó alpári indítás miatt is (nem-nem azt nem is szeretik a nők!) de még csak a tombolás érdekelt, hogy kicsit leeresszük a gőzt.

A koncert vége után sétálgattunk kicsit (közben próbáltuk egymást támasztani és egyenesben tartani, mert addigra narniába ittuk magunkat) közben a nagy Ő-t meglátva egy sorban állt oldalasan nekem, haver nem engedte hogy megálljak, mert  képbe van hogy ki is ő, de gondoltam hogy majd menet közben megkocogtatom a vállát és köszönök. Az elképzelés és kivitelezés közben akadt egy kis probléma, elfelejtettem hogy a kezemben van egy üveg pezsgő, sikerült istenesen fejbe basznom a pezsgős üveggel.... Jobbnak láttam józanodni kicsit :D

Kicsit offolva a piálást hajnal 2kor úgy döntöttem hogy ideje kiszúrni egy csajt, és megpróbálni hazavinni, eléggé kijózanodtam hozzá. Tömegbe irány be, nézzünk egy kiszemeltet, körülbelül 3 perc után kiszúrtam egy csajt akire ráesett a döntésem, elég prűdnek tűnt de valamiért láttam rajta hogy hazavihető, na meg hát egy fesztiválon a lányok elég könnyen kaphatóak.



A technika:
Odamentem hozzá, 10db üres műanyag pohár volt nála, tiszták, tehát piálásból visszamaradt poharak. Épp ezért választottam őt, mert jött az ötlet hogy mivel fogok indítani. Szóval megszólítottam és valahogy így kezdtem: "szia, tudom hogy sokkal szebb vagy mint amilyen helyes én, de látok benned valamit, ami miatt beszélgetni szeretnék veled, és hogy ne csak üres szavak legyenek, bizonyításképpen a kezedben lévő üres poharakat, eladom egyesével vadidegeneknek,darabját 300 Ftért, ha sikerül iszunk egy sört és dumálunk". Vigyorgott, rábólintott, elindultunk kintebb a tömegből, közben elmondtam neki hogy az a játékszabály, hogy egyedül megyek oda az idegenekhez, ő messziről figyel, ha sikerült megyünk sörért. Körülbelül 20 emberrel beszélhettem amikor sikerült eladni az utolsó darabot is. Hogy adtam el vadidegen embereknek üres műanyag 5 forintos poharakat darabját 300 ftért? A szöveg ugyanaz volt, odamentem, megszólítottam "szia ne haragudj, látod azt a szőke lányt mögöttem 5 méterre? Most láttam meg azt hiszem belezúgtam, és el is mondtam neki, de hogy ne üres szavak legyenek, azt mondtam neki hogy eladom ezeket a poharakat darabját 300 ftért.". Mivel csak lányokhoz mentem oda ezért a reakció 50%ban az volt hogy ÓÓÓ de cuki és közben már nyílt a pénztárca. Csaj álla leesett már közben is, ki volt akadva teljesen hogy ő egyetemre jár, és marketinget tanul, de hogy tudok olyan szöveget mondani amivel ezt érem el. Elkábítottam ezzel, hogy mekkora ász vagyok( közben meg sehol semmi), vettem sört, kicsit dumáltunk, villamosra fel, reggel 6kor már az ágyamban nyögött. Délben ébredéskor illedelmesen cigi kávé, majd finom utalások hogy dolgom van, és húzzon a picsába, mert csak szex volt tehát most már kicsit sok ideje tartózkodik itt. Iszonyatos másnapos egész napos szenvedés, majd ráírtam a tököm tudja miért, hogy mégis mi a picsát éreztem, hogy akarjuk e megismerni egymást, vagy csak ennyi volt, és így finoman, fedetten közölte hogy ennyi...hát akkor olyan nagy durranás nem lehettem, vagy túl részeg voltam :D

0 Tovább

tisztázzuk...

Mindenek előtt hogy ki is lennék? Egy férfi aki keresi azt a NŐT akiben láthatja akár gyerekei anyját, egy barátot, egy hű társat, aki maximálisan a kiegészítő párom lehetne. De mivel nem találom, addig is jól érzem magam azokkal a nőkkel akiktől soha nem akarnék kapcsolatot, mert ha már szingli vagyok miért ne?! Ezzel eddig nem is lenne gond, de kisebb megszakításokkal már lassan 1 éve tart ez az állapot, és mivel már minden ismerős/barát/kollega azon röhög hogy éppen hogy fektetek meg egy vadidegen lányt, vagy milyen gyökeret fogok ki éppen, ezért úgy döntöttem hogy vissza-vissza gondolva egy-egy emlékezetesebb estére ezeket le fogom írni, vagy ha esetleg történne valami így közben, az is itt fog landolni...A sztorikban szereplő nők nevét, soha semmilyen esetben nem fogom megemlíteni, nem röhögök rajtuk, nem a megalázásuk céljából írom le ide a történetünket, ha esetleg véletlen valaki magára ismerne, egyszerűen csak a szingliségem rögös útját jegyzem ki ide...
 

0 Tovább
12345
»

HTML

Miért nincs barátnőm?

blogavatar

Hogy nem jártam anyátokkal. Amennyiben fejed adod eme blognak elolvasására, ajánlatom hogy kezd a legvégéről, másképp sok minden homályos lesz.

Utolsó kommentek